Art filler från Filorga

Ålder, stress och solexponering gör våra biologiska funktioner känsligare, vilket ger synbara spår på vår hud. Komponenterna i huden kan inte längre förnya sig lika effektivt, huden blir tunnare och förlorar sin elasticitet, fina linjer och rynkor blir tydligare. Med tiden förändras även ansiktsuttryck, och många människor känner att deras ansikte inte återspeglar deras personlighet längre.
Filorga Art Filler erbjuder en lösning för dessa ovälkomna förändringar. Art Filler kan återställa ansiktsuttryck, minska rynkor och öka volymen i ansiktet igen med bevisad hållbarhet på upp till 12 månader.

ART FILLER

Filorga Art Filler är den senaste generationens hyaluronsyra filler med Tri-Hyal teknologi (tre typer av hyaluronsyra: Långkedjad, mycket långkedjad & fri) som har skulpterande, volymgivande och utjämnande egenskaper.
Förutom att korrigera och förbättra volym är Art filler den första produkten på marknaden som även boostar kollagensyntesen och elastiska fibrer i huden.
Art Filler är den enda produkten på marknaden som genomgått en 18 månader lång studie vilket garanterar dess kvalitet och säkerhet.

BEHANDLINGEN

En Art Filler behandling går snabbt och smidigt och är inte särskilt smärtsamt eftersom att Art Filler innehåller lokalbedövning (lidokain). Efter behandlingen kan rodnad och svullnad uppstå, i vissa fall även blåmärken, men detta är övergående. Hyaluronsyran i Art Filler är kroppsidentiskt och kan brytas ner av kroppen vilket innebär att resultaten inte är permanenta.

-ART FILLER LIPS
Läppars kontur & volym
-ART FILLER VOLUME
Ansiktskonturer & volym
-ART FILLER FINE LINES
Fina linjer som kråksparkar & munrynkor
-ART FILLER UNIVERSAL
Djupare rynkor som nasolabiala veck

Före och efter

Art filler från Filorga 1
Art filler från Filorga 2
Art filler från Filorga 3